mandag den 11. oktober 2010

Velkommen til Cupcake Fabrikken!


Som mange af jer der følger med på "The Vintage Hausfrau" ved, så elsker jeg at bage kager. Og særligt cupcakes!

Jeg er blevet spurgt af mange, om det er noget jeg vil lære fra mig, og det vil jeg rigtig gerne. Da jeg så for nylig blev spurgt, om jeg ville komme til et polterabend og vise hvordan man pynter cupcakes, dukkede idéen til Cupcake Fabrikken op.

Med Cupcake Fabrikken arrangerer jeg workshops i at pynte cupcakes, og jeg laver færdige cupcakes til fester og lignende. Ude i højre sidebar finder du links, hvor du kan læse mere om det hele.

Jeg har filet lidt på blogdesignet her en uges tid, og der mangler stadig en del. F.eks en masse billeder af mine cupcakes, som jo er ganske essentielt. Men jeg kan simpelthen ikke vente med at vise siden frem, og glæder mig meget til at høre jeres respons.

Håber I tager vel imod, og syntes det er en god idé!?

Kh. Julia