onsdag den 8. december 2010

Vil du med til Workshop?


Sidst jeg holdte workshop for bloggere, var det en stor succes, og mange har opfordret mig til at holde flere. Nu har jeg kigget kalenderen igennem, og er kommet frem til at næste gang det kunne passe, er lørdag den 22 januar fra kl. 12.00 til 16.00.

Jeg har plads til 6, og pt. står Christina (Badelma Badutski), Anne (Annchen), Mette (Westmose) og Malene (Kreakriller) på ventelisten. Altså er der plads til 2 mere, og skulle nogle af de 4 melde fra, skal jeg nok annoncere det her. Det koster 200 kr. at deltage, og foruden materialerne til workshoppen, sørger jeg for let frokost og drikkevarer. Dette er en særlig deltagerpris for denne slags sociale workshops!

For de 2 pladser gælder først til mølle, så skriv en kommentar hvis du ønsker at deltage, og send mig derefter en mail. Jeg glæder mig til endnu en skøn workshop, fyldt med cupcakes, snak og hygge :)

UPDATE: Denne workshop er nu fyldt op! Jeg annoncerer fremtidige workshops her, så hold øje. Det bliver desværre for besværligt med ventelister, så det må være først til mølle fremover.