torsdag den 9. december 2010

Workshop i Kbh?


Der har været en del fra Sjælland der har udtrykt ønsker om, at jeg kom til Hovedstaden for at afholde mine cupcakeworkshops. Og det vil jeg da rigtig gerne, så jeg har tænkt på at finde en eller to, som har lyst til at lægge hus til, og så komme over en weekend i foråret. Jeg forestiller mig at finde en weekend, hvor jeg kan holde en workshop hos "blogger 1" lørdag, og hos "blogger 2" søndag. -Hvis altså der er deltagere nok til 2 dage, selvfølgelig. Jeg har en god veninde at overnatte hos, så det skal der ikke tænkes på.

Det er virkelig hyggeligt at holde workshop for bloggere, og det bliver en slags miniblogtræf, udover det med kagerne. Men er det stemning for det? Og er der mon nogen der har lyst til at lægge hus til? Naturligvis deltager værterne gratis, og vil have noget at sige om, hvor mange deltagere der kan være med. Skriv en kommentar, hvis du har lyst til at være deltager, og endelig også hvis du har mulighed for at være vært. Jeg glæder mig til at se om det kan lade sig gøre!