tirsdag den 22. marts 2011

Udmattet og glad...


....sidder jeg nu i toget, på vej hjem til Århus. Sikke en dag! De timer jeg tilbragte i studiet, føltes som 20 minutter. Jeg kan slet ikke huske hvad jeg fik sagt. Men jeg kan forstå på alle de fantastiske kommentarer, sms og emails jeg allerede har modtaget, at det nok ikke var helt skidt. Tusind, tusind tak for jeres opbakning og opmuntring. Jeg elsker sgu det her Blogland ♡

Ps: Lige et par hurtige svar på nogle af de spørgsmål jeg har fået. Mine opskrifter kan du få fingrene i når min bog kommer på gaden. Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så er du blandt de første der hører om det. Kjolen er en gammel vintage-sag, så den kan desværre ikke findes et sted (andet end i mit garderobeskab). Ringen var rigtigt nok mit eget design, og vil være at finde på forårsmarkedet til maj.