fredag den 1. april 2011

Fuld rulle


Jeg har travlt! Det flyver ind med emails, fra folk der gerne vil høre mere om mine workshops, booke mig til workshops, høre om jeg kan lave kager for dem m.m. Det er simpelthen så fedt, og jeg er helt overvældet over den store respons og opmærksomhed. Tak! Nu kører tankerne meget omkring en fuldtidsbeskæftigelse, og det er jo virkelig spændende. Og stort!

Men indtil det bliver en realitet, så bliver jeg nødt til at bremse lidt ned for en periode. Jeg har meget om ørerne de næste par måneder, både med indbookede workshops, men også med at skrive, lave varer til forårsmarkedet, og med at passe min skole. Så hvis jeg ikke lige svarer på en mail med det samme, så er det altså ikke af ond vilje. Jeg har bare lidt meget at se til. Og det er jo i virkeligheden en rigtig god ting. Tænk hvad sådan en hobby kan føre med sig!