mandag den 16. maj 2011

Afsløringen!


Nu kan jeg endelig afsløre hvad der har været på trapperne. Cupcakefabrikken er blevet med lokale! Og hvilket lokale, siger jeg bare. Smuk indgang, store flotte vinduer, vindeltrappe og en lys rummelig kælder som bonus. Se bare her:


Jeg har lige skrevet under på kontrakten, betalt depositumet, gået lokalerne igennem, og fået nøglerne i hånden. Og hvad skal der så foregå bag ruderne her? Jeg skal da holde mine workshops, bruge det som showroom, og sælge cupcake-relaterede produkter. Så inden længe kan jeg præsentere nye former for workshops og lignende. Alt fra ugentlige workshops, hvor man bare booker sig ind på en plads, til særlige workshops for børn, og meget, meget mere. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang.

-Og hey, selvfølgelig inviterer jeg til fernisering, når lokalet står færdigt og klart. Det siger da sig selv. Og så er der cupcakes til folket! Adressen er Chr. Wærumsgade 15, på hjørnet af Ålborggade. Og i Århus C, selvfølgelig.