lørdag den 11. juni 2011

Cupcakefabrikkens åbning


Igår var en helt fantastisk dag! Jeg vågnede med kvalme, stress og stor nervøsitet, men efterhånden som jeg tog flere og flere nybagte minicupcakes ud af min nye ovn, fik pisket mængder af cremet frosting og ordnet de sidste detaljer i lokalet, blev jeg mere rolig og forventningsfuld. Og da først de 360 pyntede cupcakes stod færdige på bordet og glassene til Asti og æblemost stod klar, havde jeg helt ro på. Kl. 15.55 pillede vi afdækningen af ruderne, åbnede døren og bød de første gæster velkomne. Kl. 17.05 var der ikke flere cupcakes!

Tusind tak til alle jer der kiggede forbi, tak for alle de fine blomster, gaver og flasker, og tak for alle de dejlige ord og lykønskninger jeg fik med på vejen. Cupcakefabrikken fik den bedste fødsel jeg kunne ønske mig, og nu håber jeg bare at det bliver et lige så godt første år. Vil du med på workshop, er det bare at sende mig en mail. Info finder du øverst i højre hjørne under "workshops".

Rigtig god weekend derude ♡