lørdag den 25. juni 2011

Tulipanforme m.m.


Her er nogle bedre billeder af de fantastiske papirsforme jeg netop har fået hjem. Igår fik jeg testbagt med dem, og de er i en god kraftig kvalitet, som ikke bliver helt fedtede og gennemsigtige ved bagning. Jeg har fået dem i standard og mini-størrelse, og en pakke med 60 koster 30 kr.

Undskyld den ringe billedkvalitet, det er taget med mobilen...

Jeg har også fået fantastiske udstikkerforme i form af æble, kløver, anker, dinosaur, sommerfugl, isvaffel, sut, dådyr og flagermus. De koster alle 15 kr. bortset fra ankeret som koster 20 kr. fordi det er større.

I næste uge skulle der også gerne komme en længe ventet pakke fra USA, som indeholder en masse krymmel i de fineste former og farver. F.eks. små lyserøde grise og bittesmå firkløvere. Det glæder jeg mig meget til at få på hylderne!

Flere har spurgt hvor jeg handler henne, og jeg handler jo engros hos firmaer som sælger i større mængder. De fleste kan man ikke handle hos som privatperson, og selvom nogle af tingene kan findes derude et sted, så ville det jo være at skyde mig selv i foden at fortælle hvor, når nu det hele fåes i min egen lille butik.  Det har desuden været et stort arbejde at finde de helt rigtige forhandlere. Det håber jeg I har forståelse for.

Rigtig god weekend!