søndag den 14. august 2011

Har du børn? Så har jeg et spørgsmål!


Jeg er lidt usikker på om jeg skal ændre på mine tider for workshops for børn, og vil meget gerne have lidt input fra jer læsere med børn. Som det er nu holder jeg jo børneworkshops hver torsdag fra kl. 15 til 17, og der har været fyldt de sidste mange gange. Men nu er sommerferien slut, og jeg kan se tilmeldingerne falder lidt. Måske det bare er fordi folk lige skal ind i rutinerne igen, men der er flere der har spurgt ind til andre tider for denne workshop, så derfor har jeg nu oprettet en afstemning ude i højre side af bloggen. Passer torsdag kl. 15-17 fint for jer, eller ville kl. 16-18 være bedre? Eller ville det passe bedst hvis jeg holdte børneworkshops i weekenden? Her kan det så kun blive 1 gang om måneden, fordi jeg også har mange polterabender i weekenden, så ventetiden vil blive længere. På forhånd mange tak for hjælpen!