fredag den 19. august 2011

Nyt om workshops!


Først vil jeg lige sige tusind, tusind tak til alle jer der stemte omkring tidspunkter for børne-og voksenworkshops. Jeg har taget jeres input til mig, og kan nu præsentere helt nye dage og tider.

Workshops for børn afholdes nu på lørdage, og jeg har annonceret efterårets datoer under fanen "workshops for børn". Og for at efterkomme endnu flere ønsker, har jeg også netop annonceret særlige workshops for børn i efterårsferien. Det kan du læse mere om lige her.

Workshops for voksne får endnu en ugentlig dag, nemlig torsdag aften fra kl. 19.00 til 21.00. Onsdagsholdene er fulde indtil engang i oktober, så hvis du gerne vil på workshop inden da, kan du nu også booke dig ind en torsdag. Læs mere under fanen "workshops for voksne".

Jeg glæder mig til at byde endnu flere velkomne, og lære kunsten at pynte en cupcake fra mig.

Rigtig god weekend!

Kh. Julia