mandag den 12. marts 2012

Nyt i gæstebogen + en opfordring


Idag har jeg fået opdateret min gæstebog, med de sidste nye billeder og ord, som søde deltagere har sendt til mig. Tusind, tusind tak! Det er så sjovt at gense de mange cupcakes der bliver lavet, og ikke mindst at høre om jeres oplevelser. Kagerne her har dygtige Cille lavet, som efterhånden har været på 3-4 workshops. Det er en kæmpe glæde for mig, at mange vælger at komme igen og igen!

Jeg ved jo at der er mange flere derude som har været på workshop, der har billeder af deres cupcakekreationer liggende, så her kommer endnu en opfordring; Send mig jeres billeder, og fortæl mig hvad I syntes om workshoppen. Det vil glæde mig utroligt meget, og jeg vil elske at få fyldt gæstebogen godt ud. På forhånd mange tak.

-Og så er der iøvrigt stadig ledige pladser nu på onsdag, som jeg meget gerne vil have fyldt ud. Send mig en mail hvis du vil med på workshop!