tirsdag den 3. april 2012

Nu er den her snart! Invitation til udgivelsesreception


Nu kan jeg endelig afsløre udgivelsesdatoen for min længe ventede bog. Jeg ved at mange af jer der har været på kursus har ventet (u)tålmodigt, og nu behøver I ikke at vente meget længere. Det har taget lidt længere tid end først beregnet, og det har været en lang, og til tider hård proces at lave bogen, men hold nu op hvor har det også været spændende. Og resultatet er jeg hamrende stolt over! Den er blevet så lækker, og jeg glæder mig helt vildt til at vise den frem til hele verden. Jeg håber I glæder jer næsten lige så meget som mig, og vil tage rigtig godt imod min lille darling.

Bogen udkommer i butikkerne den 22 maj, og kan købes hos samtlige boghandlere. Har de den ikke på hylderne, kan den bare bestilles hjem. Den kommer naturligvis også til at være til salg i min egen lille butik, og jeg giver gerne en signering med på vejen. Husk kontanter! Og nu til invitationen:

Torsdag den 24 maj kl. 16.30 til 19.00 holder jeg udgivelsesreception i Cupcakefabrikken. Faktisk er det også næsten fabrikkens 1 år's fødselsdag, så det fejrer jeg også. Der vil være nogle smagsprøver (ihvertfald til de hurtige, se bare her), lidt bobler og selvfølgelig mulighed for at købe bogen og få en lille hilsen med på vejen. Jeg håber at rigtigt mange af jer vil kigge forbi og sige hej og tillykke, og skåle i lidt Asti.