fredag den 11. maj 2012

Cupcakes til Baby Clara


Jeg har lige afleveret 17 af disse kære cupcakes til en dejlig bedstemor, der skal fejre sit barnebarns dåb imorgen. Der er altså ikke noget bedre end en spontan krammer, fordi folk er SÅ glade for mine cupcakes. Yay! Det har været noget af et arbejde, for alt er håndlavet. Babytå for babytå. Men jeg er rigtig glad for resultatet, og syntes de er blevet rigtig, rigtig gode. Håber alle gæsterne bliver glade. Her er lidt flere foto's fra arbejdsgangen;

Idéen til kagerne er ikke min egen, den er set mange gange før på store kager. Men jeg har endnu ikke set motivet som cupcake. Det er altså også noget af et pillearbejde i så lille en skala. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg normalt går ind for at alt pynt på en cupcake kan spises, og derfor sjældent laver så bastante fondantfigurer som disse. Men det var hvad Grethe ønskede sig, og så er det naturligvis det jeg leverer. -Og jeg er ret stolt af dem!