tirsdag den 22. maj 2012

Julia's Cupcakes nu på gaden!


Så er min bog officielt kommet på gaden, og kan nu købes hos diverse online boghandlere. Fx her hos Gyldendal. Den kan naturligvis også bestilles hos en hvilken som helst fysisk boghandler, eller hos mig på Cupcakefabrikken.

Her kan du læse mere om hvad bogen egentlig indeholder:  

Har du også svært ved at tage skridtet fra de skæve, hjemmebagte muffins til kunstnerisk udførte cupcakes, der ligner dem, man ser i bladene? Så er det Julia's Cupcakes, du skal have fat i!

For Julia er passioneret og professionel cupcakeekspert og deler i sin labre cupcakebog rundhåndet ud af sin ekspertise. Med Julia's Cupcakes får du opskrifter på vaniljecupcakes og chokoladecupcakes, som kan varieres i det uendelige. Du lærer at fremtrylle flere slags frosting og alverdens kreativ pynt af royal icing og fondant, hvorved du kan lave cupcakes med et personligt twist designet specielt til særlige lejligheder lige fra barnedåben, brylluppet og konfirmationen og til din særlige venindes polterabend.

I bogen får du 65 af Julia's cupcakes med forfatterens egne skabeloner og vejledning til festlig og fantasifuld pynt samt Julia's egne tips og favoritter. Julia's Cupcakes er både til dig, der allerede er godt i gang med cupcakebageriet, og til dig, der helt fejlagtigt går rundt og tror, at cupcakes kun er noget for særligt kreative.  

Julia står bag Cupcakefabrikken i Århus.

På torsdag holder jeg jo den officielle udgivelsesreception, og jeg glæder mig helt enormt meget. Der vil være minicupcakes, bobler og solskin. Yay! Idag og imorgen går med at forberede, så butikken er lukket indtil receptionen starter på torsdag kl. 16.30. Håber vi ses.