fredag den 25. maj 2012

Udgivelsesreception i billeder


Det var en skøn reception igår, og det håber jeg stråler ud gennem skærmen via billederne her. Der var mange søde mennesker forbi, og jeg signerede en hel del bøger. Solen strålede, og folk kunne nyde den, cupcakes og asti foran butikken. I alle 3 udstillingsvinduer pynter min bog, sammen med en hel del af de cupcakes der er med i den. Jeg har nemlig gemt dem alle, og heldigvis har de fleste klaret sig ganske fint. -Omend de er blevet lidt tørre, ha ha. Jeg blev noget så begavet, og der dufter af blomsterbutik i hele min lille fabrik idag. Tusind, tusind tak til alle jer der var forbi. Tak for de fine blomster og gaver, og tusind tak til jer der købte min bog. Jeg håber I er blevet rigtigt glade for den!

Bogen kan købes/bestilles hos alle boghandlere landet over, foruden de mange internetboghandlere. Og så naturligvis hos mig på Cupcakefabrikken, hvis man har vejen forbi. Og jeg signerer med stor glæde og stolthed ♡