lørdag den 16. juni 2012

Vinderen af min bog er fundet


Inden jeg afslører vinderen af den lækre pakke på billedet, er jeg nødt til lige at komme med nogle retningslinjer omkring deltagelse; Man må naturligvis kun deltage med én kommentar! Problemet der kan opstå når så mange deltager, er at de seneste kommentarer først er synlige når man har valgt "indlæser". Men det betyder ikke at ens kommentar ikke er med, så husk lige at indlæse alle kommentarer inden du skriver en ny. Og endnu en. Det tager laaang tid at gå alle kommentarer igennem, og slette dobbeltgængere.

Nå, det var bare lige lidt praktisk. Og nu til den heldige vinder. Der var hele 271 med i kampen, og I har alle sammen skrevet sådan nogle søde ord om min bog og blog. Tusind tak! Som sædvanlig har jeg brugt random.org til at finde vinderen:

Bag nummer 30 gemmer der sig en anonym læser, som skrev denne kommentar: "Uh den bog vil jeg gerne vinde og deler gerne på FB, så mange andre kan blive inspireret af dine indlæg. Hilsen Maria" Tillykke Maria, jeg håber du bliver glad for det hele. Jeg sender dig en mail!

Til alle jer andre, så håber jeg selvfølgelig at I alle sammen har lyst til at købe min bog. Den koster ca. 150 kr. og kan købes/bestilles hos samtlige boghandlere landet over. Og hvis I køber den, eller allerede har købt den, så vil jeg elske feedback i dette indlæg. Tak!