torsdag den 19. juli 2012

Cupcakefabrikkens fremtid


Når jeg åbner Cupcakefabrikken igen efter sommerferien, er det med lidt nye tiltag. Jeg skal nemlig igang med studier ved siden af fabrikken, og det betyder at jeg lukker ned for selve butiksdelen og udelukkende udbyder workshops. Jeg holder fortsat workshops ugentligt onsdag aften, men det vil desværre ikke længere være muligt at købe andet end min bog her, og jeg har ikke faste åbningstider foruden når jeg er her til workshops. Nu hvor jeg ikke længere sælger udstyr, vil jeg istedet samle alle mine bedste links til gode webshops og fysiske butikker, så du kan finde alt det du skal bruge til at lave smukke cupcakes. Det kommer alt sammen efter ferien. Rigtig god sommer!

OBS: DER ER SKET MERE NYT SIDEN DETTE INDLÆG, OG PR 1 NOVEMBER ER DER EN STOR OG LÆKKER SHOP I BUTIKKEN. SE MERE HER.