fredag den 6. juli 2012

Serenity Cupcakes (et tip til jer i København)


Jeg har været i København et par dage, og besøgte Serenity Cupcakes i Grønnegade på turen. Jeg havde glædet mig meget til at besøge caféen, for ejeren Mariam er, som jeg, sådan en der brænder for cupcakes som et håndværk. Caféen er super hyggelig, og hendes cupcakes er fantastiske. Jeg smagte en med lakrids og en med ingefær og citron. De smagte forrygende! Så hvis du bor i København (eller omegn) og endnu ikke har besøgt Serenity Cupcakes, så ved du hermed hvor du skal hen næste gang trangen til cupcakes melder sig.

-Og faktisk er der også netop kommet en mulighed for at komme på workshop hos Mariam! Jeg får jævnligt kommentarer og emails fra læsere der ærgrer sig over at jeg ikke holder til på Sjælland, så derfor vil jeg gerne reklamere lidt for Mariam's kurser. Det er i uge 28 og 29 det foregår, og du kan læse mere her (husk at scrolle lidt ned på siden).