torsdag den 6. september 2012

Rigtig gode nyheder!

Der var mange der ærgrede sig, da jeg annoncerede at jeg måtte lukke butiksdelen i Cupcakefabrikken for nyligt. -Og det endda til trods for at jeg jo ikke havde alverdens udstyr, men kun lige det mest nødvendige. Men når der ikke er så mange andre alternativer her i Århus, så kan jeg jo godt forstå den ærgrelse. Men nu har jeg rigtigt gode nyheder til jer!

Jeg har fundet en samarbejdspartner som rykker ind i butikken med deres fine webshop og alle deres kage/bage-artikler. Det er den ret nye, men meget velassorterede, webshop bagetid.dk som jeg har budt indenfor, og I kan godt begynde at glæde jer. Vi skal lige have styr på det praktiske og bygge lidt om, men senest 1 november (og måske allerede før) åbner dørene. Det betyder at I kan handle på webshoppen og så afhente varerne direkte i butikken. Og skulle I falde over noget mere når I er der, så kan det selvfølgelig også komme med i kurven. Er det ikke fantastiske nyheder?