fredag den 26. oktober 2012

Halloween, børn og cupcakes


Mon ikke weekenden byder på (u)hyggelig stemning i mange børnefamiliers hjem denne weekend? Halloween står for døren, og selvom det først er den 31 oktober så er der sikkert mange der fejrer denne nye højtid i disse dage. Jeg kan godt lide stemningen, og selvom det er en ret ny tradition her i landet, så syntes jeg alligevel den skulle med i min bog. Den deler pladsen med fastelavn, for de har jo lidt tilfælles. En græskarmand og et spøgelse blev det til i bogen, men edderkopper med lakridssnøreben, hekse med spidse hatte af fx isvafler og edderkoppespind af icing er også sjove at lave. I min bog er der skabeloner og vejledning til at lave mine figurer i fondant, og der er selvfølgelig gode opskrifter på alt det du skal bruge. Du kan købe bogen hos boghandleren eller lige her. Den kan også lånes på bibliotekerne, hvis du lige vil bladre den lidt igennem før du køber den. Hvis dit bibliotek ikke har den hjemme, så be' dem om at bestille den.

Jeg er så glad for den feedback jeg har fået fra folk der har købt bogen. Fx så jeg denne anmeldelse på nettet for nyligt: "Virkelig en fantastisk bog, der på ingen måde minder om de eksisterende bøger på markedet om cupcakes! Bogen emmer af en helt særlig stemning, og er fyldt med de fineste skabeloner, så jeg selv kunne komme i gang! :)" Hvor er det bare dejligt at læse den slags, så tusind tak til jer der tager jer tiden til at anmelde bogen på diverse boghandleres hjemmesider, i facebookgruppen og her på bloggen. Det betyder meget!