søndag den 7. oktober 2012

Sikke det roder!


Hvis du er gået forbi Cupcakefabrikken her i weekenden, så har du måske undret dig over hvorfor det ligner et byggekaos derinde. Er vi ved at lukke, eller hvad sker der? Bare rolig, det er vi slet, slet ikke! Det er bare bagetid.dk der er begyndt at lave lidt om, så der bliver plads til dem og deres showroom/butik. Jeg glæder mig meget til de er på plads, og til at de kan åbne dørene med varer på hylderne. Det bliver ca. den 1 november, men jeg skal nok skrive den præcise dato så snart den er fastlagt. Det bliver så godt!

Jeg skrev lidt om samarbejdet her, men der var nogle der forstod det som om at jeg ville stoppe med mine workshops og bagetid.dk skulle overtage lokalet helt. Sådan er det ikke, jeg fortsætter med mine workshops i lokalerne mens bagetid.dk står for butiksdelen, som jeg jo lukkede ned efter sommerferien da jeg genoptog mine studier. Vi samarbejder om det hele, og det er rigtigt dejligt at have fået nogle sparringspartnere. Jeg håber I vil tage godt imod dem. Og husk, deres webshop er oppe og køre, så der kan I handle allerede nu. Bagetid.dk er adressen, kig forbi.