fredag den 7. december 2012

Julia's Cupcakes har vundet en pris!


Idag fik jeg den meget glædelige besked at min bog Julia's Cupcakes er blevet kåret som årets bedste danske dessert bog af Gourmand International. Det er helt vildt! Tænk at min bog overhovedet har været nomineret, og at jeg så har vundet i kategorien her i DK. Wow!

Den 23 februar 2013 afholdes der en stor award-ceremoni i Paris, hvor alle de koge-og vinbøger der har vundet i deres respektive udgivelsesland konkurrerer om titlen "Gourmand Best in The World" indenfor de forskellige kategorier. Dvs. min bog er med i kampen i kategorien "Best Desserts Book". Det er godt nok stort, syntes jeg.

Jeg ved fx at min mentor og forbillede Sif Orellana har fået flere af sine bøger nominerede i andre kategorier tidligere, og at jeg med min første bog skulle opleve det samme er helt vildt. Jeg er meget glad i dag!