tirsdag den 18. december 2012

Mangler du en julegave? Køb et gavekort til en workshop!


Der er flere der har spurgt ind til muligheden for at købe gavekort til mine workshops, og den mulighed findes skam. Jeg har nogle fine gavekort i postkort-format, og du kan selv vælge om det skal være til én eller to og om datoen skal være fastsat eller valgfri.

Jeg holder også to workshops for børn i januar, som du kan læse mere om her. Der er stadig et par pladser tilbage begge datoer, og selvfølgelig kan du også købe gavekort hertil.

Da jeg desværre er ramt af en ondsindet virus kan jeg dog ikke være i butikken før (forhåbentligt) fredag eftermiddag, men er der nogle der gerne vil købe gavekort kan I sende mig en mail og så aftaler vi et tidspunkt for afhentning fredag.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle!