Bogen 'Julia's Cupcakes'


Har du også svært ved at tage skridtet fra de skæve, hjemmebagte muffins til kunstnerisk udførte cupcakes, der ligner dem, man ser i bladene? Så er det Julia's Cupcakes, du skal have fat i!

For Julia er passioneret og professionel cupcakeekspert og deler i sin labre cupcakebog rundhåndet ud af sin ekspertise. Med Julia's Cupcakes får du opskrifter på vaniljecupcakes og chokoladecupcakes, som kan varieres i det uendelige. Du lærer at fremtrylle flere slags frosting og alverdens kreativ pynt af royal icing og fondant, hvorved du kan lave cupcakes med et personligt twist designet specielt til særlige lejligheder lige fra barnedåben, brylluppet og konfirmationen og til din særlige venindes polterabend.

I bogen får du 65 af Julia's cupcakes med forfatterens egne skabeloner og vejledning til festlig og fantasifuld pynt samt Julia's egne tips og favoritter. Julia's Cupcakes er både til dig, der allerede er godt i gang med cupcakebageriet, og til dig, der helt fejlagtigt går rundt og tror, at cupcakes kun er noget for særligt kreative.  

Julia står bag Cupcakefabrikken i Århus.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 22 maj 2012 udkom min bog 'Julia's Cupcakes' på forlaget Tofino Books. Bogen kan købes/bestilles hos samtlige boghandlere landet over, på nettet og naturligvis hos mig på Cupcakefabrikken, til en vejledende udsalgspris på 149 kr. Jeg håber du har fået lyst til at købe den, og vil blive rigtigt glad for den.

Nyhed: Bogen har vundet titlen som Best Desserts Book in Denmark 2012, kåret af Gourmand International. Se mere her.

Se et sneak peek af bogen lige her.

Kh. Julia