Gæstebog

Velkommen til gæstebogen! 

Her viser jeg billeder af cupcakes som folk har lavet på mine workshops, sammen med en lille tekst om deres oplevelse hos Cupcakefabrikken. Har du været på workshop, og vil du gerne se dine egne cupcakes her, skal du blot sende mig en mail med et billede og en kort tekst, til cupcakefabrikken@gmail.com. Tak!

Cille S. Andersen: Efter flere workshops på Cupcakefabrikken bliver jeg stadig ved med at lære nyt og have det sjovt. Måske fordi der ikke er fastlagt undervisning men derimod plads til kreativitet og fri leg under kyndig vejledning. Remedierne synes endeløse og tiden flyver afsted, så man bliver nødt til at komme tilbage igen!
Kristin Krebs: Workshop på Cupcakefabrikken.. en helt fantastisk og meget inspirerende oplevelse! 
Det er helt fantastisk at træde ind i dette kageunivers, der er fyldt med farver, glimtende sukker og fantasifulde sprinkles!

Susanne Kastberg: En sommeraften 2011 var jeg til workshop på Cupcakefabrikken. Indenfor blev man mødt af det herlige syn af et veldækket bord: Nybagte cupcakes stillet op på rad og række, fondant en masse, udstikkere, plungers, sprinkles i alle mulige former og farver, sprøjteposer med frosting i pangfarver... Det kunne kun blive godt! Og det blev det - se selv resultatet et par kreative timer senere :)
Pia Pedersen: Hvor var det bare en hyggelig aften...kan stærkt anbefales. God oplevelse jeg gerne gentager.
Ivalo Andreassen: Min mand blev meget glad og imponeret over kagerne.
Jeg kommer gerne igen, og tager gerne  en veninde med.
Christina V. Rasmussen: Super hyggelig workshop. Fik en masse tips og tricks til at pynte fine kager. Har brugt det mange gange efter, og familien elsker det. Dejligt at man efter workshoppen kan handle i den lille shop, så man er klar til at komme hjem og bage videre.
Therese Lindberg: Jeg synes Julia's univers er fantastisk, og hun er inspirerende. Jeg kommer helt sikkert igen ;o)
Anne Vigsø: Synes det var super skægt at være nede hos Cupcakefabrikken for nogle måneder siden, så her får I også lige et par billeder af mine cupcakes.
Mette Helm-Petersen: Jeg var top imod konceptet og tænkte at det var en temmelig døsig aktivitet til et polterabend, men endte med at være den der sad og nørklede med mine kager længst. Helt fantastisk og jeg vil gerne være med på en workshop med min datter på et tidspunkt! :)