Info om workshops for børn


OBS: CUPCAKEFABRIKKEN ER LUKKET! -læs mere her.

Hvis du ønsker at booke et polterabend eller et lignende privat arrangement, er du velkommen til at kontakte mig. Måske kan vi finde ud af noget!

Workshops for børn i følgeskab med voksne:

1 voksen+1 barn koster 350 kr. Der er 12 pladser i alt. Book det antal pladser du ønsker. 

Jeg anbefaler at børnene er minimum 5 år, men jeg har også haft børn på 3 år med. Det er op til den voksne at vurdere om barnet kan deltage. Børn over 12 år gælder som en voksen, og anbefales voksenholdHvis du gerne vil deltage med flere børn koster det 100 kr. per ekstra barn. Ønsker du at deltage med to voksne til ét barn, koster en ekstra voksen 200 kr. 

Her finder I hjemmelavet fondant (spiseligt modellervoks), sukkerpynt (sprinkles m.m.) og frosting (det skønne snask) i et udvalg af farver. I får 4 nybagte cupcakes hver, lige til at pynte. Jeg gennemgår de forskellige materialer og ingredienser, og forklarer hvordan man bruger dem. Herefter er der fri leg, naturligvis med inspiration, hjælp og vejledning undervejs.

Tilmelding via email: cupcakefabrikken@gmail.com. Husk at skrive hvilken dato du ønsker at reservere plads. Herefter modtager du en bekræftelse, samt information om betaling. 

Det foregår på Cupcakefabrikken, Chr. Wærumsgade 15, Århus C.